CĂLĂTORIILE DE AVENTURĂ ÎN HIMALAYA


Dacă îți dorești o aventură. Dacă îți dorești o călătorie ieșită din comun. Dacă vrei și un pic de adrenalina sau sa te pierzi în locuri mai puțin umblate, printre localnici, atunci călătoriile de aventură în Himalaya sunt pentru tine.

Fie ca alegi să îți condimentezi voiajul cu un zbor cu parapanta, o săritură cu coarda în hăul unui canion sau să navighezi apele învolburate ale unui râu, cu caiacul, Nepalul le are pe toate!

In plus, călătoriile de aventură pe care le organizăm via @DescoperăHimalaya vor fi mereu propuse cu o componentă de nou, inedit sau într-o comunitate nouă.

Călătoriile de aventură definesc @DescoperăHimalaya. Chiar dacă nu mergi într-o expediție ci doar alegi o rută de trekking, îți vom face un itinerariu care să fie măcar un pic diferit de ceea ce poți găsi pe piață, pe baza experiențelor noastre dar și avand în centrul atenției comunitățile locale defavorizate.

Poate vrei să descoperi jungla, să dormi într-o casa în copac, sau să explorezi alte regiuni din Nepal, altele decat Everest și Annapurna. Noi am explorat dincolo de rutele turistice și te putem sfătui astfel incat sa ai aventura pe care ți-o dorești!

Pentru un itinerariu personalizat scrie-ne, fie pe pagina de contact, fie pe Facebook sau Instagram.