CE SPUN PRIETENII NOSTRI

Amalia PopescuAmalia PopescuEverest Base Camp organizat pentru Amalia
Urmaream plimbarile si aventurile Cristinei de ceva vreme. In perioada pregatirii si cautarii de informatii pentru traseul meu din Himalaya, i-am cerut cateva sfaturi. Imediat am primit o lista cu ce sa am in rucsac, pe unde este cel mai bine sa dormim, ce sa facem si ce nu sa facem pe traseu. In plus, m-a ajutat cu biletele de avion interne pe ruta Kathmandu-Lukla si a aranjat o cazare foarte draguta in Kathmandu (la un pret mult mai mic fata de booking).
Multumesc, Cristina, pentru sfaturi si ajutor. Sper sa ne intalnim candva pe un drum de munte ????????
O recomand 100%????
Citeste tot
Anca ParaschivAnca ParaschivEverest Base Camp trek cu Cristina

A trecut aproape un an de la tura din Nepal organizata de Cristina la care am participat, dar inca pastrez in suflet momentele unice, care mi-au schimbat un pic viziunea asupra lucrurior. A fost o experienta extraordinara, iar in ceea ce o priveste pe Cristina, nimic de reprosat. Desi este foarte tanara si se afla la prima tura coordonata de ea, a tratat totul foarte profi. Daca doriti sa incercati o experienta, in Nepal, dar preferati sa externalizati problemele de logistica, va recomand cu caldura o tura cu ea, este ceva diferit decat a merge cu o agentie - atmosfera calda si prietenoasa (multumim Cris ca ne-ai insotit si suportat in aceasta aventura).

Citeste tot
Roxana NituRoxana NituEverest Base Camp trek cu Cristina
Cristina e intr-un cuvant minunata! E genul de ghid care îți e și mama și tata și prietena și de toate. Te asculta când te plângi ca nu mai vrei sa urci ca parca ai urcat destul, te încurajează ca mai e puțin si îți spune bancuri sa treacă timpul mai repede, îți da pastile când ai nevoie și te și verifica dacă le-ai luat la ora potrivită, iti mai face și masaj dacă te doare ceva ca sa treacă, te răsfață cu dulciuri pe trek, se ocupa de tot și toate ca tu doar sa mergi. Și dacă vrei, se oferă sa-ți mai care și din rucsac.
Și BONUS mai stie și locuri bune de mâncat, de dansat și de masat ????
Cristina e f ușor de plăcut și și mai ușor de făcut prietena. E calda, profesionista și exuberanta. E greu sa nu te molipsești de entuziasmul și dragostea ei pt Nepal.
Am făcut multe trekuri și am avut mulți ghizi, dar EBC-ul și Cristina rămân my favorite duo.
As merge oricând cu ea!
Citeste tot
Ana MariaAna Maria
Cea mai tare experienta, Annapurna Circuit! Pana nu ajungi in Nepal nu ai cum sa intelegi mentalitatea lor asa ca ai nevoie de o “minte europeana” care sa te ajute cu tot ce ai nevoie in timp util.
Cristina e minunata iar sfaturile ei au fost de un mare ajutor.
In toata agitatia pregatirilor Cristina a fost linistea de care aveam nevoie.
Chiar va recomand sa ii cereti sfaturi ????
Citeste tot
Delia DragusinDelia DragusinEverest Base Camp trek cu Cristina
Calatoria in Himalaya a fost poate experienta vietii mele. Acolo am invatat despre depasirea limitelor, despre incredere si siguranta, sa ma cunosc si sa ma accept, iar Cristina a fost acolo pentru mine, sa faca aceasta experienta cat mai placuta si usoara.
A avut de fiecare data pregatite variante de "back up"...just in case, ne-a aratat bucuria fiecarui pas pe care il facem pe o treapta mai sus, placerea de a savura minunile care ne inconjoara.
Si da, imi place sa cuceresc varfuri si ne-am dorit sa ajungem la inaltimi dar magia a fost in povestea fiecarui pas pe care l-am facut pentru a ajunge acolo! Cu sacrificiu si suferinta, dar cu multa bucurie in suflet!
Multumesc OM Frumos
Citeste tot
Eli DogaruEli DogaruEverest Base Camp trek cu Cristina

Ar fi prea putin sa spun ca a fost o experiență frumoasă, pentru ca nu ar reflecta sentimentele de bucurie, de împlinire și recunostință pe care le ai când calatorești printr-unul dintre cele frumoase spectacole ale naturii, muntii Himalaya. Calatoria noastra spre înălțimi nu a fost usoară ,însa a fost si mai frumoasa în compania unui om plin de entuziasm si energie cum este Cristina, care s-a asigurat ca totul va merge bine , ca ne aclimatizam suficient pentru a putea continua. Pasiunea Cristinei pentru Nepal , pentru munții Himalaya și buna cunoastere a acestei zone o recomandă ca un bun organizator si lider a unor astfel de excursii. Abia astept sa ma întorc!

Citeste tot
Dragos TarcauDragos TarcauAnnapurna circuit cu prietenii
Din copilarie am visat la Himalaya si de vreo 10-15 ani la Asia. Cu ajutorul Descopera Himalaya si al Cristinei am reusit. Chiar daca am fost pe low budget totul a fost foarte bine. Organizarea a fost exemplara. Chiar daca ea nu a fost cu noi, a rezolvat expeditiv orice problema aparuta pe traseu. Sper sa am ocazia sa merg si intr-o tura cu ea. Din cate o cunosc, cred ca totul ar fi invaluit in buna dispozitie si aventura. Am ramas cu amintiri placute si exotice despre nepalezi, munti, mancare, drumuri, autobuze si ... haos 😃. Dar este un haos "organic", dupa cum glumeam noi. Desi e haos totul functioneaza. Chiar daca Cristina mi-a povestit asta, pana nu am vazut, nu am inteles cum se poate.
Un fel de P.S.: initial am vrut sa merg pe cont propriu, dar Cristina m-a facut sa renunt la planul asta, si ma bucur ca am ascultat-o. E destul de greu sa te descurci ok, mai ales daca mergi pentru prima data. Am crezut ca fac economie mergand pe cont propriu, dar cred ca as fi cheltuit la fel de mult neavand un ghid care sa negocieze preturi bune pt grup.
Citeste tot
Feri TeglasFeri TeglasAnnapurna circuit

Great experience! Very helpful! Do not hesitate to ask for services, will make your trip very much easier and pleasant. Thanks Cristina for all your advice and god vibes!

Citeste tot
George PancescuGeorge PancescuGreat Manaslu circuit

Excellent experience for this, my first trek in Nepal - Manaslu circuit. And for this, I have thank Cristina Podocea, as she was not only a wonderful company, but also a very reliable and trustworthy coordinator! She puts client satisfaction above all else and this makes a huge difference! Her cheery attitude and joyful vibe makes for a wonderful experience, especially when conditions get tougher.

Citeste tot

RECOMANDĂRI DE PE PAGINA DE FACEBOOK

Descopera Himalaya
5.0
Based on 15 reviews
powered by Facebook
Eli Dogaru
Eli Dogaru
2023-01-02T13:45:18+0000
Ar fi prea putin sa spun ca a fost o experiență frumoasă, pentru ca nu ar reflecta sentimentele de bucurie, de... împlinire și recunostință pe care le ai când calatorești printr-unul dintre cele frumoase spectacole ale naturii, muntii Himalaya. Calatoria noastra spre înălțimi nu a fost usoară ,însa a fost si mai frumoasa în compania unui om plin de entuziasm si energie cum este Cristina, care s-a asigurat ca totul va merge bine , ca ne aclimatizam suficient pentru a putea continua. Pasiunea Cristinei pentru Nepal , pentru munții Himalaya și buna cunoastere a acestei zone o recomandă ca un bun organizator si lider a unor astfel de excursii. Abia astept sa ma întorc!read more
Delia Dragusin
Delia Dragusin
2022-11-30T18:24:03+0000
Calatoria in Himalaya a fost poate experienta vietii mele. Acolo am invatat despre depasirea limitelor, despre... incredere si siguranta, sa ma cunosc si sa ma accept, iar Cristina a fost acolo pentru mine, sa faca aceasta experienta cat mai placuta si usoara. A avut de fiecare data pregatite variante de "back up"...just in case, ne-a aratat bucuria fiecarui pas pe care il facem pe o treapta mai sus, placerea de a savura minunile care ne inconjoara. Si da, imi place sa cuceresc varfuri si ne-am dorit sa ajungem la inaltimi dar magia a fost in povestea fiecarui pas pe care l-am facut pentru a ajunge acolo! Cu sacrificiu si suferinta, dar cu multa bucurie in suflet! Multumesc OM Frumosread more
Dragoș Tarcău
Dragoș Tarcău
2019-12-05T17:07:15+0000
Din copilarie am visat la Himalaya si de vreo 10-15 ani la Asia. Cu ajutorul Descopera Himalaya si al Cristinei am... reusit. Chiar daca am fost pe low budget totul a fost foarte bine. Organizarea a fost exemplara. Chiar daca ea nu a fost cu noi, a rezolvat expeditiv orice problema aparuta pe traseu. Sper sa am ocazia sa merg si intr-o tura cu ea. Din cate o cunosc, cred ca totul ar fi invaluit in buna dispozitie si aventura. Am ramas cu amintiri placute si exotice despre nepalezi, munti, mancare, drumuri, autobuze si ... haos :D. Dar este un haos "organic", dupa cum glumeam noi. Desi e haos totul functioneaza. Chiar daca Cristina mi-a povestit asta, pana nu am vazut, nu am inteles cum se poate. Un fel de P.S.: initial am vrut sa merg pe cont propriu, dar Cristina m-a facut sa renunt la planul asta, si ma bucur ca am ascultat-o. E destul de greu sa te descurci ok, mai ales daca mergi pentru prima data. Am crezut ca fac economie mergand pe cont propriu, dar cred ca as fi cheltuit la fel de mult neavand un ghid care sa negocieze preturi bune pt grup.read more
George Păncescu
George Păncescu
2019-11-11T14:38:33+0000
Excellent experience for this, my first trek in Nepal - Manaslu circuit. And for this, I have thank Cristina Podocea,... as she was not only a wonderful company, but also a very reliable and trustworthy coordinator! She puts client satisfaction above all else and this makes a huge difference! Her cheery attitude and joyful vibe makes for a wonderful experience, especially when conditions get tougher.read more
Gicu Dudas
Gicu Dudas
2019-09-11T18:50:00+0000
O călătorie de neuitat,zona superbă care trebuie explorata,multumesc Descoperă Hymalya pentru sprijinul acordat!
Alina Lenuta Lupu
Alina Lenuta Lupu
2019-09-11T15:57:02+0000
Super experienta! Am descoperit o lume diferita de cea europeana, linistita, care apreciaza ceea ce are, oameni... primitori si zambitori. Cristina ne-a dat sfaturi utile, este un om minunat. PS: Ne-am intalnit cu ea si in Romania si este la fel de joviala ca si in Nepal. 👌😘read more
Anamaria Teglas
Anamaria Teglas
2019-05-15T14:08:56+0000
Cea mai tare experienta, Annapurna Circuit! Pana nu ajungi in Nepal nu ai cum sa intelegi mentalitatea lor asa ca ai... nevoie de o “minte europeana” care sa te ajute cu tot ce ai nevoie in timp util.Cristina e minunata iar sfaturile ei au fost de un mare ajutor.In toata agitatia pregatirilor Cristina a fost linistea de care aveam nevoie.Chiar va recomand sa ii cereti sfaturi 😉read more
Feri Teglas
Feri Teglas
2019-04-28T18:04:21+0000
Great experience! Very helpfull! Do not hesitate to ask for services, will make your trip very much easier and... pleasant. Thanks Cristina for all your advice and god vibes!read more
Roxana Nitu
Roxana Nitu
2019-02-11T14:59:14+0000
Cristina e intr-un cuvant minunata! E genul de ghid care îți e și mama și tata și prietena și de toate. Te asculta când... te plângi ca nu mai vrei sa urci ca parca ai urcat destul, te încurajează ca mai e puțin si îți spune bancuri sa treacă timpul mai repede, îți da pastile când ai nevoie și te și verifica dacă le-ai luat la ora potrivită, iti mai face și masaj dacă te doare ceva ca sa treacă, te răsfață cu dulciuri pe trek, se ocupa de tot și toate ca tu doar sa mergi. Și dacă vrei, se oferă sa-ți mai care și din rucsac.Și BONUS mai stie și locuri bune de mâncat, de dansat și de masat :) Cristina e f ușor de plăcut și și mai ușor de făcut prietena. E calda, profesionista și exuberanta. E greu sa nu te molipsești de entuziasmul și dragostea ei pt Nepal.Am făcut multe trekuri și am avut mulți ghizi, dar EBC-ul și Cristina rămân my favorite duo.As merge oricând cu ea!read more
Anca Paraschiv
Anca Paraschiv
2019-02-10T19:35:51+0000
A trecut aproape un an de la tura din Nepal organizata de Cristina la care am participat, dar inca pastrez in suflet... momentele unice, care mi-au schimbat un pic viziunea asupra lucrurior. A fost o experienta extraordinara, iar in ceea ce o priveste pe Cristina, nimic de reprosat. Desi este foarte tanara si se afla la prima tura coordonata de ea, a tratat totul foarte profi. Daca doriti sa incercati o experienta, in Nepal, dar preferati sa externalizati problemele de logistica, va recomand cu caldura o tura cu ea, este ceva diferit decat a merge cu o agentie - atmosfera calda si prietenoasa (multumim Cris ca ne-ai insotit si suportat in aceasta aventura).read more
Nadia Nadezhda Nielsen
Nadia Nadezhda Nielsen
2019-01-11T15:30:13+0000
Great experience. Very professional. Highly recommended.
Amalia Popescu
Amalia Popescu
2019-01-04T18:21:59+0000
Urmaream plimbarile si aventurile Cristinei de ceva vreme. In perioada pregatirii si cautarii de informatii pentru... traseul meu din Himalaya, i-am cerut cateva sfaturi. Imediat am primit o lista cu ce sa am in rucsac, pe unde este cel mai bine sa dormim, ce sa facem si ce nu sa facem pe traseu. In plus, m-a ajutat cu biletele de avion interne pe ruta Kathmandu-Lukla si a aranjat o cazare foarte draguta in Kathmandu (la un pret mult mai mic fata de booking).Multumesc, Cristina, pentru sfaturi si ajutor. Sper sa ne intalnim candva pe un drum de munte 😍😁O recomand 100%🤘read more
Adrian Găinaru
Adrian Găinaru
2018-11-28T20:26:13+0000
pentru ca bucket listul oricui poate contine macar gandul la mangaierea cerului de pe culmea terestra. pentru ca nu... oricine poate iubi sa fie acolo printre ruine, cand simte ca viata continua si dupa catastrofe. si pentru ca gandul bun indreptat oriunde si spre oricine, ajunge mai curand decat poate mintea concepe, sa stranga in brate.read more
Attila Opra
Attila Opra
2018-11-26T16:48:22+0000
Pe Cristina am intalnit-o pe traseul spre Vf. Moldoveanu, si auzind discutii despre Nepal(pregatindu-mi -tocmai ... circuitul Anapurna), inevitabil am luat-o la intrebari. sfaturile ei s- au dovedit folositoare legat de: itinerar, continut rucsac, aclimatizare, stil de abordare circuit, echipament si alimentatie recomandata, buget etc...tin sa i multumesc pe aceasta cale si o felicit pentru acest proiect minunat!sper sa ne revedem pe traseu....! ms mult!read more
Eugen Petcu
Eugen Petcu
2018-09-18T09:09:24+0000
Super experienta, 2 saptamani in Himalaya cu niste oameni absolut straini care mi-au devenit prieteni. Recomand 100%!
Next Reviews